Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Theater Geert Teis wederom genomineerd

Theater Geert Teis (F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – Het nieuwe theaterseizoen is nog maar net van start en nu al kan Theater Geert Teis met trots meedelen dat zij – voor de derde keer op een rij – is genomineerd als het `meest gastvrije theater van Nederland 2018/2019.`

Tevens is Theater Geert Teis het enige genomineerde theater van Noord-Nederland. Zij wil dan ook alle mensen bedanken die hun stem uitbrachten.

In juli 2016 introduceerde de ANWB een nieuwe publieksprijs waarmee de leden konden stemmen op het meest gastvrije theater van Nederland. Theater Geert Teis heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en wil graag een toegankelijk en sfeervol huis zijn voor haar bezoekers. Het theater deed dan ook een oproep aan al haar bezoekers om te stemmen. Teis is genomineerd in de categorie ‘kleine gemeenten’.

Bij de verkiezing gaat het om een totaalwaardering op zeven criteria. Leden beoordelen de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

Op dinsdagmiddag 2 oktober wordt in de Studio’s te Aalsmeer bekend gemaakt welke theaters gewonnen hebben.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.