Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Muziektheater de Kanaalstreek is op zoek naar een Ciske

Muziektheater de Kanaalstreek gaat in haar jubileumvoorstelling in samenwerking met Stichting Sarastro uit Nieuw Buinen het verhaal van Ciske de Rat spelen. Het gezelschap is daarvoor nog wel op zoek naar de hoofdrolspeler zelf. De uitvoeringen zijn november volgend jaar. 

De organisatie is op zoek naar een Ciske van rond de elf jaar en een Ciske die wat ouder is, zo rond de 25 jaar. Belangstellenden kunnen zich via de site van het gezelschap opgeven. De audities voor de kinderen zijn op 11 september. Een week later zijn de volwassenen aan de beurt.

Naast de zoektocht naar Ciske is De Kanaalstreek nog op zoek naar mensen voor andere rollen. Ook worden er kinderen gezocht voor het kinderkoor. De uitvoeringen zijn november volgend jaar in het theater Geert Teis.

 

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.