Direct naar de inhoud.

Muziektheater de Kanaalstreek is op zoek naar een Ciske

  • door:
  • op:

Muziektheater de Kanaalstreek gaat in haar jubileumvoorstelling in samenwerking met Stichting Sarastro uit Nieuw Buinen het verhaal van Ciske de Rat spelen. Het gezelschap is daarvoor nog wel op zoek naar de hoofdrolspeler zelf. De uitvoeringen zijn november volgend jaar. 

De organisatie is op zoek naar een Ciske van rond de elf jaar en een Ciske die wat ouder is, zo rond de 25 jaar. Belangstellenden kunnen zich via de site van het gezelschap opgeven. De audities voor de kinderen zijn op 11 september. Een week later zijn de volwassenen aan de beurt.

Naast de zoektocht naar Ciske is De Kanaalstreek nog op zoek naar mensen voor andere rollen. Ook worden er kinderen gezocht voor het kinderkoor. De uitvoeringen zijn november volgend jaar in het theater Geert Teis.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal