Direct naar de inhoud.

Brandweer Stadskanaal oefent voor wedstrijden

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – Een knal en rookontwikkeling bij Bad Noord in Stadskanaal dinsdagavond.

Terwijl de BHV bezig was de oorzaak van de rookontwikkeling te zoeken werd de brandweer opgeroepen. De rookontwikkeling werd veroorzaakt door kortsluiting. Omdat er direct gevaar ontstond door de aanwezigheid van chloor en zwavelzuur werd het zwembad ontruimd.

Gelukkig ging het om een oefening.

De brandweer van Stadskanaal, op dit moment bij de beste 24 korpsen van Nederland, gebruikte deze oefening om de puntjes op de i te zetten voor de wedstrijden in Zwartebroek op 11 juni. Bij deze wedstrijd kunnen zij zich plaatsen voor de landelijke finale in de categorie ‘Tankautospuit Hoge Druk’.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=18D87SwWkPo[/embedyt]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal