Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drents Vocaal Ensemble dankt jarenlang PR-aanspreekpersoon

Janine Niekus

Janine Niekus

BORGER – Kamerkoor Drents Vocaal Ensemble uit Borger nam op de laatste reguliere repetitie van het koorseizoen 2015-2016 op woensdag 22 juni afscheid van sopraan Janine Niekus als aanspreekpersoon PR van het koor en trekker van de PR-commissie. Janine was jarenlang boegbeeld voor de PR en zij heeft voor de mediacontacten, concertpubliciteit en de ledenwerving van het Drents Vocaal Ensemble en in de latere PR-commissie veel werk verricht.

Zij was ook de motor achter de Facebookpagina van het koor. Uit handen van de penningmeester ontving Janine, die wel koorlid blijft, een mooi boeket, lovende woorden en een warm applaus van de leden.

Sopraan Louise Dagelet neemt de functie van aanspreekpersoon PR van Janine in de PR-commissie over. Na het zomerreces worden de repetities hervat. Vanaf 14 september zijn geïnteresseerde zangers altijd welkom om een repetitie bij te wonen. Het Drents Vocaal Ensemble kan versterking gebruiken in de bas- en in de altpartij. Het koor repeteert in ’t Hunzehuys in Borger op woensdagavond van 20:00 – 22:00 uur. Informatie via secretariaat@drentsvocaal.nl of www.drentsvocaal.nl.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.