Direct naar de inhoud.

16-jarige jongen uit Ter Apel opgepakt na steekincident

  • door:
  • op:

politie_boeienHARDERWIJK – Na een steekincident donderdagavond bij een huis aan de aan de Houtkamp in Harderwijk, zijn een 46-jarige man en zijn 16-jarige zoon gewond geraakt. Kort na het voorval kon de politie twee verdachten aanhouden. Het gaat om een 52-jarige man uit Almere en een 16-jarige jongen uit Ter Apel.

Het steekincident deed zich omstreeks 19.20 uur voor. Politieagenten troffen kort na de melding de beide slachtoffers met steekwonden aan. De slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun verwondingen is op dit moment nog niks bekend.

Volgens getuigen waren na het voorval twee personen te voet gevlucht. Aan de hand van hun beschrijvingen zagen agenten even later op de Hoofdweg de twee verdachten lopen. Ze zijn direct aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Mogelijk ligt de aanleiding van het voorval in de familiesfeer.

De politie doet verder onderzoek.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal