Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dubbeltoernooi tennisclub Veendam groot succes

Tennisclub Veendam

Tennisclub Veendam

VEENDAM – Afgelopen week werd op de tennisbanen van de TC Veendam aan de Ontspanningslaan het jaarlijkse COOP Wildervank dubbeltoernooi gespeeld. Ruim 150 tennissers speelden van maandagavond 18 juli t/m zondagnamiddag 24 juli 145 wedstrijden om de felbegeerde titels in de wacht te slepen. De weergoden waren de sporters gunstig gezind. Alleen op donderdagavond dreigde langdurige regen roet in het eten te gooien, maar gelukkig kon er toen uitgeweken worden naar banen in de eigen hal en de all weather banen van de TC Muntendam.

Frank Doornbosch en Miranda Bosman van de TC Veendam waren de succesvolste deelnemers. Samen wonnen zijn de mix-6, terwijl Frank met Alex Langeland de titel in de heren-6 veroverde en Miranda met Ivanka Langeland de titel in de dames-7.

Een speciale prijs was er voor Truus Bulten van de Nieske Meppers. De vakjury riep haar uit tot Miss COOP. Een prijs die beschikbaar gesteld werd toernooisponsor COOP Wildervank voor een speelster die gedurende het toernooi een opzienbarende prestatie had geleverd. Truus bleek van alle deelneemsters het langst op de baan te hebben gestaan tijdens de toernooiweek. Niet alleen vanwege het grote aantal wedstrijden dat zij gespeeld had, maar vooral vanwege de lengte van die partijen.

De TC Veendam kijkt met voldoening terug op een zeer geslaagd toernooi en is inmiddels gestart met de inschrijving van het volgende grote tennistoernooi in de Parkstad: het Zechstein Veendam Open. Dit toernooi vindt plaats van 12 t/m 25 september.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.