Direct naar de inhoud.

Nedmag verbindt zich aan TC Veendam

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Vrijdagmiddag is bij uitstek een middag voor leuke en gezellige bijeenkomsten. Zo ook bij de TC Veendam aan de Ontspanningslaan in Veendam, waar Bert Jan Bruning namens Nedmag Veendam samen met de voorzitter van TC Veendam Wim Leutscher een contract ondertekende.

Nedmag verbind zich hiermee de komende jaren als clubsponsor, en voor de TC Veendam wederom een interessante partner. Nedmag wil op deze manier in het gebied waar ze actief zijn, ook maatschappelijk betrokken zijn en ondersteunen. De ondertekening ging vergezeld van koffie met gebak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-