Direct naar de inhoud.

Laat je eigen vondst bekijken in het Hunebedcentrum

Hunebed Borger (F: hunebedcentrum.eu)
Hunebed Borger (F: hunebedcentrum.eu)

BORGER – Het Hunebedcentrum in Borger staat aanstaande zondag in het teken van amateurarcheologie. Het is tevens de dag van het Hunebed. Het centrum biedt dan allerlei activiteiten aan in samenwerking met Staatsbosbeheer en het Drentse landschap. Bezoekers kunnen die dag hun eigen archeologische vondsten laten keuren en beoordelen door echte archeologen. De dag van het Hunebed wordt tussen 11.00 en 17.00 uur gehouden. Er moet wel intree worden betaald maar eenmaal binnen zijn alle activiteiten verder gratis. Het centrum is te vinden aan de Bronnegerstraat 12 in Borger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-