Direct naar de inhoud.

Dinsdagochtend 30 augustus acties vakbond VVMC in Groningen

  • door:
  • op:

arriva spurtGRONINGEN – Arriva en Syntus hebben na een uitgebreid onderhandelingstraject begin juli met de vakorganisaties FNV Streekvervoer en CNV Vakmensen een nieuwe cao Multimodaal Vervoer 2016 – 2017 afgesloten. Daarmee zijn de arbeidsvoorwaarden van ruim 1100 medewerkers (buschauffeurs, stewards, machinisten en indirecte personeelsleden) in de multimodale OV-sector tot 2018 gewaarborgd. Arriva en Syntus betreuren het dan ook dat de machinistenvakbond VVMC, die een klein deel van het personeel binnen de Cao Multimodaal vertegenwoordigt, het cao-akkoord heeft afgekeurd.

De vakbond VVMC heeft aangekondigd actie te gaan voeren op dinsdagochtend 30 augustus in de regio Groningen. Er rijden op dinsdagochtend tot 9.00 uur minder treinen van en naar Groningen. Reizigers dienen rekening te houden met mogelijk een langere reistijd. Arriva betreurt het ten zeerste dat VVMC zich genoodzaakt ziet om naar het zware middel van staking te grijpen.

Via arriva.nl en social media houdt Arriva reizigers op de hoogte van de actuele stand van zaken. Wij zetten ons maximaal in om de hinder voor onze reizigers te beperken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal