Direct naar de inhoud.

Raadsvergaderingen live via RTVeen.nl

  • door:
  • op:

raadsvergaderingSTADSKANAAL/ VEENDAM – De gemeente Stadskanaal schrijft zwarte cijfers en is blij een sluitende begroting voor 2017 te presenteren. Dat wordt live uitgezonden tijdens de gemeenteraadsvergadering maandagavond. Benieuwd naar de discussie in de raadsvergadering? Wat de gemeenteraad ervan vindt wordt dan duidelijk. Dan wordt er uiteindelijk besloten over de Begroting 2017 en Meerjarenraming 2018-2020. Deze belangrijke raadsvergadering is openbaar toegankelijk en begint om 19.30 uur.

 

Veendam

Gelijktijdig is er de raadsvergadering van de gemeente Veendam. Ook deze wordt live uitgezonden via RTV1. Omdat beide raadsvergaderingen tegelijk gehouden worden hebben we besloten om de raadsvergadering Stadskanaal uit te zenden via de ether en via internet. De raadsvergadering Veendam wordt live uitgezonden via onze 2e stream op het internet. – De beider streams kun je hier vinden.. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-