Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Raadsvergadering live op RTV1

RTV1/STADSKANAAL – De raadsvergadering van de gemeente Stadskanaal zal live te zien zijn op het televisiekanaal van RTV1. De vergadering van maandagavond om 19:30 uur komt direct na het nieuwsprogramma 1 op Maandag dat vanaf 19:00 uur begint.

Geert Teis

Waar de raadsleden normaal plaatsnemen in de daarvoor bestemde raadszaal in het gemeentehuis, zal de vergadering deze keer plaatsvinden in het Theater Geert Teis. Dit zodat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan houden. Alle raadsvergaderingen zullen hier voorlopig zolang er geen anderhalve meter bewaard kan worden in het gemeentehuis.

Er is tijdens de raadsvergadering geen publiek mogelijk.

Marc Verschuren

Tijdens deze vergadering zal ook de nieuwe wethouder Marc Verschuren beëdigd worden. Verschuren (GroenLinks) is de opvolger van de opgestapte wethouder Lian Veenstra en zal op persoonlijke titel tot het gemeentebestuur toetreden.

F: RTV Noord

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.