Direct naar de inhoud.

Startersprijs Stadskanaal gaat naar ScreenCom

  • door:
  • op:
1e van links Bastiaan Amsing - F: Marc Dol/RTV1
1e van links Bastiaan Amsing – F: Marc Dol/RTV1

STADSKANAAL – (video) – Vreugde bij ScreenCom want de onderneming onder leiding van Bastiaan Amsing heeft vrijdagavond de Startersprijs van de gemeente stadskanaal gewonnen. Hij kreeg een unieke glasplaat als prijs aangeboden. De finalisten bestonden verder uit DOK 4 en Reno Systems. Stuk voor stuk veel- belovende ondernemingen. Burgemeester Galama en VVBK voorzitter Jan Nieboer mochten de prijs uitreiken voor een bomvolle zaal in het Geert Teis.

Winnaar ScreenCom verkoopt wereldwijd de dienst en product ‘narrowcasting’, welke specifiek is gericht op het Samsung-platform en is gegroeid vanuit PR bureau PuurIDee. Een blijde Bastiaan Amsing legt uit dat de ambitie van ScreenCom vooral buiten de regio ligt.  Het bedrijf is in 2014 opgericht en inmiddels hebben ze nu al vele klanten over heel Europa die gebruik maken van de doelgerichte digitale oplossingen. Het was overigens de laatste keer dat de startersprijs Stadskanaal voor veelbelovende ondernemers  in deze vorm werd uitgereikt.

RTV1 was aanwezig en sprak kort met de winnaar:

https://youtu.be/PjAvEm8fm7w-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal