Direct naar de inhoud.

Winterfair in Onstwedde

  • door:
  • op:

flyer-winterfair-1ONSTWEDDE – Op zaterdag 10 december organiseert de Handelsvereniging Onstwedde opnieuw een editie van de tweejaarlijkse Winterfair.

Ongeveer dertig plaatselijke ondernemers, verenigingen en stichtingen zijn aanwezig op de fair. De Winterfair vindt plaats op de Woldbrink aan de Dorpsstraat, begint om 16.00 uur en eindigt om 20.00 uur.

Handel, gezelligheid en vertier staan centraal tijdens de fair en dat gaat samen met een hapje en drankje. Onder het genot van (live) muziek kunt u genieten van diverse heerlijke winterse versnaperingen. Thuis eten is dus niet nodig. Voor de jongste bezoekers is een luchtkussen aanwezig.

Bezoekers krijgen bij iedere besteding op de Winterfair een lot waarmee één van de boodschappenpakketten ter waarde van maar liefst € 75,00 kan worden gewonnen.

Onstwedder Gaarv’n bakt en verkoopt de traditionele spekkedikk’n en leden van de plaatselijk rijvereniging De Driesporen verzorgen omstreeks 19.00 uur met hun paarden een lichtjesparade langs de winterfair.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal