Direct naar de inhoud.

Burgemeester Galama leest voor

  • door:
  • op:
Burgemeester Baukje Galama leest voor tijdens het voorleesontbijt op OBS Hagenhofschool. (Foto: Gemeente Stadskanaal)

STADSKANAAL – Burgemeester Galama heeft in het kader van het Nationale Voorleesontbijt voorgelezen aan kinderen van groep vier van de Hagenhofschool in Stadskanaal. Zij las voor uit het boek ‘De tuin van de walvis’ van Toon Tellegen. De kinderen vonden het bijzonder spannend, maar ook heel leuk dat de burgemeester juist in hun klas kwam voorlezen.

Het Nationale Voorleesontbijt 2017 vond plaats op woensdag 25 januari. Die dag lazen talloze bekende én onbekende Nederlanders voor aan peuters en kleuters om zo het voorlezen, aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te stimuleren. Met deze honderden Voorleesontbijten op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bibliotheken en scholen in het gehele land ging de veertiende editie van De Nationale Voorleesdagen van start.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal