Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brand woedde bij Polytech Musselkanaal; inmiddels geblust

Marc Dol – RTV1

MUSSELKANAAL – Polytech Kunststoffen BV werd vandaag (6 februari) rond tien voor zes getroffen door brand. De brand is ontstaan in een machine welke geplaatst stond in een aparte ruimte in de bedrijfshal. Bij aankomst van de brandweer was er een enorme rookontwikkeling in het gebouw.

In eerste instantie is uit voorzorg opgeschaald naar Grote Brand, waarbij meerdere brandweervoertuigen van Stadskanaal, 2e Exloërmond en Ter Apel werden ingezet. Ook de hoogwerker werd ingezet. Al vrij snel was duidelijk dat het personeel veilig buiten was. Korte tijd later heeft de brandweer afgeschaald van grote brand naar middelbrand. De korpsen uit Stadskanaal en 2e Exloërmond bleven ter plaatse.

Zojuist gaf de brandweer het bericht dat de brand is geblust. Na nog een nacontrole is het pand overgedragen aan de eigenaar, waarna de brandweer terugkeerde naar de kazerne.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.