Direct naar de inhoud.

Artiestenfestival nu ook te zien op RTV1

  • door:
  • op:
Foto: Stichting Lucky Joe

NIEUW BUINEN – Het Artiesten Festival is een muzikaal programma dat bekend en onbekend talent een podium biedt om zichzelf aan de wereld te kunnen tonen.

Zo hebben ze een reeks van bekende artiesten als Ronnie Tober, Jacques Herb, Frank & Mirella, Rene Karst, Dennie Christian, Mooi Wark, Stef Ekkel en Charlène al mogen verwelkomen in hun show Maar ook de nieuwe generatie artiesten staat centraal in “Het Artiesten Festival”.

Elke aflevering bevat 5 verschillende artiesten die ieder 1 nummer ten gehore brengen. Tussen de optredens van de artiesten zitten ook korte interviews die Joseph Plat heeft afgenomen achter de schermen tijdens de opnames. De hele uitzending wordt professioneel aan elkaar gepraat door Franky Stardust die elke aflevering zelf muzikaal opent.

De show wordt gefilmd in full HD met meerdere camera’s en vervolgens professioneel gemonteerd.
Ook de audio wordt extern opgenomen en gemixt om de beste kwaliteit te kunnen leveren.
Stichting Lucky Joe blijft de shows gratis aanbieden aan alle lokale & regionale omroepen van Nederland.

Het Artiesten Festival is al sinds 2012 (Toen nog onder de naam “TV Lucky Joe”) bij diverse lokale omroepen in het land te zien en vanaf heden ook bij RTV1, de streekomroep voor de Veenkoloniën. RTV1 heeft sinds kort haar eigen TV kanaal welke is te vinden op kanaal 41 bij Ziggo, SKV-Veendam en vanaf 31 maart op kanaal 1458 bij KPN, Telfort & XS4ALL.

Ook eens een opname bijwonen?
Op zondag 26 maart worden er weer drie afleveringen opgenomen in Dorpshuis Nieuw-Buinen in de Noorderbreedte aan het Noorderdiep 127 te Nieuw-Buinen.

Artiesten uit het hele land maar ook uit Duitsland en België melden zich massaal aan om mee te werken aan “Het Artiesten Festival” Deze middag zullen er optredens zijn van: Burdy, Jan Warringa, Annabel Anderson, Dubbel-Fris, Willem Jansen & Meriam Bruggink, Jan & Monique, Anita en Ed, Nathalie, Anita van de Rapsodies, Hans Kaay, Rieks Schuring, Jeroen Stevens, Gerrie & Ron, Duo Vamos en Franz Joostink.

Entree: € 2,- pp

Meer informatie kun je vinden op www.hetartiestenfestival.nl  voor vragen kun je bellen naar Stichting Lucky Joe tel:  0599-616701 of mailen naar info@luckyjoe.nl

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal