Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CBS Op de Zandtange Sportiefste School Klap tot Klap

Archieffoto: Winnaars ‘CBS De Ark’ vorig jaar van de bokaal.

MUSSEL – CBS Op de Zandtange uit Mussel winnaar bokaal “Sportiefste School Klap tot Klap”. De Stichting Klap tot Klap stelt elk jaar een bokaal voor de meest sportieve school beschikbaar. Om met name de jongeren te stimuleren om aan het hardloopevenement mee te doen, heeft de stichting alle scholen in de gemeente Stadskanaal en alle basisscholen in Nieuw Buinen indoor loopclinics aangeboden en vervolgtrainingen. Dit aanbod is een succes mede door de goede samenwerking met de combinatiefunctionarissen van de gemeenten Borger-Odoorn en Stadskanaal.

Om zoveel mogelijk scholieren aan de start te krijgen wordt ook de bokaal Sportieve School beschikbaar gesteld. De school die via de voorinschrijving met relatief de meeste deelnemers aan de start komt is winnaar. Vorig jaar namen 444 jongeren uit het basis- en voortgezet onderwijs deel aan de verschillende loopnummers en was CBS De Ark uit Stadskanaal de winnaar. Tot en met afgelopen zondag hebben zich 345 leerlingen ingeschreven. Maar hoeveel jongeren dit jaar in totaal meedoen is nu nog niet bekend omdat a.s. zaterdag 15 april nog de mogelijkheid bestaat om alsnog in te schrijven voor de 5 en 10. Deze na-inschrijving is niet meer van invloed op het vaststellen welke school gewonnen heeft.

De na-inschrijving vindt zaterdag 15 april a.s. vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur plaats in het gebouw van de Rabobank te Stadskanaal. De bokaal 2017 zal op 2e Paasdag na afloop van de jeugdlopen omstreeks 12.45 uur in Musselkanaal door wethouder Francis Boen uitgereikt worden aan de basisschool Op de Zandtange.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.