Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Expositie Anita Kloosterman in gemeentehuis Pekela

Van 12 juni 2017 tot 24 juli 2017 exposeert Anita Kloosterman in het gemeentehuis van Pekela

OUDE PEKELA – Van 12 juni 2017 tot 24 juli 2017 exposeert Anita Kloosterman in het gemeentehuis van Pekela. In de centrale hal van het gemeentehuis is een expositiewand waar (amateur) kunstenaars uit Pekela en de regio de mogelijkheid hebben om te exposeren.

Al van jongs af aan tekent en schildert Anita graag. Na de middelbare school wilde zij graag naar de kunstacademie, helaas dachten haar ouders daar anders over. Desondanks heeft zij door de jaren heen altijd wel voor zichzelf getekend en geschilderd. Sinds 2009 is Anita, toen ze naar Beerta is verhuisd, intensiever met het kunstscheppen bezig gegaan. De laatste jaren schildert zij voornamelijk erg kleurrijke, drukke en abstracte doeken. Ook beschildert Anita etalagepoppen en andere objecten, die zij koopt of zelf maakt (van papier mache). Anita geeft voorwerpen graag een tweede leven. Sinds 1 januari 2017 heeft Anita een galerie geopend aan huis: Métier AnnArt.

Nieuwsgierig geworden?
De expositie is van maandag 12 juni tot 24 juli 2017 te zien in het gemeentehuis van Pekela tijdens openingsuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.