Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto belandt in de bosjes bij flatgebouw

Foto: R. Wiekenkamp – (112regioflits)

STADSKANAAL – Een automobiliste is zondagavond met haar auto door onbekende oorzaak bij de afslag Onstwedderweg naar de wijk Maarsveld van de weg geraakt. Tussen twee vluchtheuvels door, over een grasveld en een fietspad, belandde haar auto in de bosschages aan de achterkant van de Achterstekamp flat. Hierbij liep de vrouw geen letsel op, wel schade aan het voertuig. Drie lekke banden en diverse deuken. Beringsbedrijf Willem Keizer heeft de auto moeten afslepen.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.