Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Moonlightwalk voor het goede doel

F: Lionsclub Veendam

VEENDAM – De Lions Club Veendam organiseert op vrijdag 22 september voor de eerste keer de Nedmag Moonlightwalk. Deze wandeling is voor alle leeftijden en voor de hele regio rondom Veendam. De route is zo uitgezet dat deze voor bijna iedereen goed te lopen is. Het is geen wedstrijd, de bedoeling is genieten en samen met elkaar Veendam op een andere manier beleven.

Goede doelen

Hans Deuze van de organisatie: “De wandeling is 6 km lang en langs de route worden de wandelaars getrakteerd op diverse acts, straatmuzikanten en nog veel meer. De deelname kost €10 en dit bedrag gaat volledig naar goede doelen. Hoofddoel dit jaar is de kinderboerderij in Veendam”.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: moonlightwalkveendam.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.