Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oefening brandweer in Musselkanaal trekt veel kijkers

(ingezonden door Sven Hoogland)

MUSSELKANAAL – Afgelopen woensdagavond heeft de brandweer Cluster Zuid een groot opgezette demo-oefening gehouden aan de Azaleastraat in Musselkanaal over een woningbrand. De reden van deze demo-oefening was om mensen attent maken en om uitleggen wat te doen als er brand in de woning ontstaat.

Ter plaatse kwam de tankauto spuit van kazerne Stadskanaal met optische en geluidssignalen om het scenario zo echt mogelijk te laten lijken, door iemand van de brandweer werd zoal uitgelegd wat de blusgroep deed en waarom. Rond de 300 bezoekers hebben de oefening gadegeslagen.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.