Direct naar de inhoud.

Pekelpop organiseert benefiet voor Voedselbank

  • door:
  • op:
Waar: Jongerencentrum Ons Stee
Hugo de Grootstraat 81 Oude Pekela
Hoe laat:15.00 – 0.00 uur

Oude Pekela – Zaterdag 28 oktober is het weer zover, dan organiseert stichting Pekelpop hun jaarlijkse benefiet in Jongerencentrum “Ons Stee”.  Na Stichting Bootvluchteling in 2015 en Kinderactiviteiten Pekela in 2016 heeft Pekelpop dit jaar gekozen voor de Voedselbank in Pekela. Vanaf 15.00 uur zullen diverse bands belangeloos het podium beklimmen. 

Pekelpop moet met lede ogen aanzien dat een groeiend aantal huishoudens noodgedwongen afhankelijk is geraakt van de Voedselbank. Vooropgesteld, voedselbanken zouden in een welvarend land als Nederland niet nodig moeten zijn. Zolang er echter vanuit de regering geen structurele maatregelen worden getroffen om mensen uit de armoede te houden is het echter een noodzakelijk kwaad. In Pekela zijn momenteel zo’n 80 huishoudens afhankelijk van de Voedselbank. Om het harde werk van de vrijwilligers van deze organisatie welke onder de paraplu van Voedselbank Oldambt valt te verlichten en daarmee de cliënten van de voedselbank indirect te helpen heeft Pekelpop besloten de reikende hand te bieden.

Zaterdag 28 oktober organiseert Pekelpop een benefietconcert om geld in te zamelen zodat de Voedselbank middelen kan aanschaffen om hun werk te verlichten. Denk hierbij aan steekwagens, drempelplaten en klaptafels. Pekelpop, jongerencentrum “Ons Stee” en een zestal acts zullen er alles aan doen om deze dag tot een daverend succes te maken en zoveel mogelijk geld in te zamelen om dit doel te bereiken.

Vanaf 16.00 uur (zaal open om 15.00 uur) zullen achtereenvolgens de bands “Sixties” (Pop/Rock uit de oude doos), “10 veur 4” (Grunn met een bite), “Mister Filler’s Monologues (Electro-pop/Electro-punk), “Loco-Motive” (sludge & sleeze), “Meadowlake” (Post-Rock) en “Ratsmodee” (Ratsmodee-Rock) het podium beklimmen om het aanwezige publiek de tijd van hun leven te bezorgen.

De entree bedraagt € 3,-. Tevens zijn er tegen een minimale vergoeding hapjes en drankjes te verkrijgen.

Waar: Jongerencentrum Ons Stee
Hugo de Grootstraat 81 Oude Pekela

Hoe laat:15.00 – 0.00 uur

Entree:€3,00-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal