Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Noord ontmoet Zuid in Gasselte

Just4Fun groepsfoto

GASSELTE – Op zondag 5 november vindt in het Witte Kerkje te Gasselte een bijzonder concert plaats. Popkoor Just4Fun uit Stadskanaal en het koor Voix Lá uit het Brabantse Beugen zorgen dan samen voor een geweldige muzikale middag.

Popkoor Just4Fun vierde onlangs haar 20-jarig jubileum met een spetterend concert in Theater Geert Teis in Stadskanaal. Het koor, onder leiding van Remco Broesder, zingt popsongs van de jaren vijftig tot nu, en maakt van ieder optreden een groot feest. Voix Lá uit Beugen staat onder leiding van Wilbert Friederichs. Dit Brabantse koor verrast altijd met liedjes vol humor en mededogen in uiteenlopende genres; kleinkunst, folk, pop, close harmony of licht klassiek; ze kunnen het allemaal!

Groningen en Brabant ontmoeten elkaar in een van de mooiste kerkjes van Drenthe……een mix die ongetwijfeld gaat leiden tot een verrassende middag!

Het concert begint om 14.00 uur, de deuren van de kerk gaan om 13.30 open. De entree is € 7,50.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.