Direct naar de inhoud.

Wie helpt mee met de brug sfeerverlichting?

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Initiatiefnemer Henry Holwerda wil niets liever dan dat ook dit jaar wederom de 32 bruggen over het Oosterdiep weer zullen stralen. Na het geweldige succes van vorig jaar en de vele positieve reacties is Holwerda op zoek naar mensen die deze bruggen willen verlichten. Maar na een eerste oproep heeft zich nog bijna niemand aangemeld.

Het is een megaklus en naast mijn dagelijkse werkzaamheden, is het niet te doen met een heel klein groepje mensen. Maar vele handen maken licht werk, en ik heb goede hoop dat er genoeg mensen zijn dit willen oppakken, aldus Holwerda. De ondernemer doet bij deze dan ook een dringend beroep op de plaatselijke bevolking, bedrijven, verenigingen, clubs e.d. om de bruggen vanaf het centrum Veendam tot aan Bareveld te verlichten. De verlichting ligt inmiddels gereed. / Aanmelden kan bij henryholwerda@hotmail.com-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal