Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ABN AMRO bank gaat dicht in Stadskanaal

STADSKANAAL – Geldopname in de buurt blijft mogelijk – ABN AMRO sluit per februari 2018 haar kantoor in Stadskanaal aan het aan het Raadhuisplein 3. De bank ziet de laatste jaren het gebruik van het loket teruglopen. Wel blijft de pinautomaat bestaan op het Raadhuisplein. Eerder dit jaar sloot de bank haar pinautomaat aan het Europaplein. Met het verdwijnen van het bankfiliaal zullen ABN AMRO klanten moeten uitwijken naar Winschoten. Hier staat nog wel een regio-kantoor waar de klant mondeling te woord wordt gestaan bij bankzaken.

Jaap Rumph, Directeur Marktgebied Noord-Nederland ziet een toename van PIN betalingen en een groei van het gebruik van mobiel en internet bankieren. ABN AMRO blijft met 1680 geldautomaten verspreid over Nederland voorzien in een landelijke dekking.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

12 Reacties op “ABN AMRO bank gaat dicht in Stadskanaal

 1. Dacht je nou dat ik helemaal met de bus naar Winschoten ga als ik wat moet storten ik vind dat de service steeds slechter word maar we betalen wel ruim 3.5 euro per maand. Krijg al geen papieren afschriften meer word met de dag gekker denken dat ik maar een andere bank ga zoeken.

 2. Ik denk dat ik een aantal rekeningen ga stop zetten en bij een andere bank ga doen.

 3. a.Luitjens-Naaijer

  moet er nu toch maar eens aan denken om over te stappen, als je bij de bank moet zijn, moet je eerst een wereldreis maken, en daar heb ik dus geen zin in.

 4. Tineke Nijman

  Ok snap het maar wat als je geen vervoer heb dan
  En waar moeten we heen voor iets te regelen voor onze hypotheek
  Zo dom dit

 5. Belachelijk en hoe moet mijn moeder van 75 jaar nu haar bankzaken regelen. Jullie houden alleen maar rekening dat alle mensen aan het internet bankieren zijn. Waar blijft het stukje persoonlijkheid nu ABN Amro?

 6. Janneke albers

  Belachelijk ga veranderen van bank slaat werkelijk nergens op ik heb geen auto moeilijk te been.

 7. Er staan zoveel kleine winkel panden leeg!! Kunnen ze niet in een veel kleiner pand?

 8. Er staan zoveel kleine winkels leeg!!!!

 9. Dus de ABN-AMRO houd het pand aan het raadhuisplein alleen maar aan voor een geldautomaat, en dat kan wel uit??????

 10. Feik de Jonge

  Vind dit niet kunnen. Waarom niet in een klein onderkomen. Staat genoeg leeg. Wat is service en waar blijft die service. Naar Winschoten, nou ik dacht het niet, vind dit heel naar……

 11. Ik ben meer dan 50 jaar bij de bank en ik had het zeer op prijs gesteld dat ik als klant was
  ingelicht over de sluiting van de bank,ik vind dit zeer klant onvriendelijk.
  Om nu naar Winschoten te moeten voor bankzaken vind ik geen goede oplossing ;er staan in Stadskanaal
  veel panden leeg met een kleinere opp.waar de bank in had gekund.
  Ik moet nu noodgedwongen naar een andere bank,hartelijk dank ABNA!!!!

 12. van der Poel

  Ik wou gisteren meer dan 250 euro opnemen wat alleen bij mijn ABN bank kan.Kom je daar aan na 6 km fietsen en moet ook weer 6 km terug fietsen.Is de bank gesloten en KAN JE NIET EENS PINNEN.Zeer slechte service vind ik dat na 45 jaar.klant te zijn.Ik vind het ronduit schandalig.In de 10 minuten dat ik er was zijn er wel 15 mensen langs geweest om te pinnen en ze kwamen allemaal voor noppes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.