Direct naar de inhoud.

Maak het winnende filmpje voor de vrijwilligersprijs

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Op donderdag 8 maart vindt de vrijwilligersavond plaats: de gemeente Stadskanaal bedankt haar vrijwilligers met een feestelijk buffet en programma. Onderdeel van deze avond is de uitreiking van de vrijwilligersprijzen door de gemeente en Rabobank Zuid Oost Groningen.

Er worden vier prijzen toegekend aan maatschappelijke organisaties of projecten die hun activiteiten op een eigentijdse manier promoten. De vier beste inzendingen worden tijdens de vrijwilligersavond gepresenteerd en maken kans op de hoofdprijs van of op een van de drie aanmoedigingsprijzen van € 250.

Workshop JouwTV
JouwTV – een project van RTV1 en Welstad – kan organisaties een helpende hand bieden bij het maken van een vlog. Geïnteresseerde organisaties kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan de workshop “Maak het winnende filmpje!” op donderdagavond 8 februari in de studio van RTV1.

Aanmelden hiervoor kan via info@jouwtv.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal