Direct naar de inhoud.

Lezing over ‘Duitse’ hunebedden

  • door:
  • op:
F: Hunebedcentrum

BORGER-  Zondag 11 februari neemt Hendrik Gommer je mee op reis naar de hunebedden in het Duitse Schleswig Holstein. Het is de derde lezing in een serie van 5 over hunebedden in Europa. De lezing is prima te volgen zonder de eerste twee te hebben meegemaakt en wordt gehouden  in het Hunebedcentrum Borger.

Hendrik reist door Noord-Europa met zijn vrouw in een camper en bezoekt zoveel mogelijk hunebedden als mogelijk. Hij heeft er intussen meer dan 1000 gezien en heeft daarover veel geschreven. Er zijn intussen acht reisgidsen verschenen waarbij diverse landen worden behandeld. Deel 3 gaat over Nedersaksen.

Plaats: Hunebedcentrum Borger
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Entreeprijs: 5 euro (inclusief een kop koffie/thee)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal