Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inwoners Stadskanaal winnen Buurt-Ton Postcode Loterij

STADSKANAAL – Een grote verrassing voor acht bewoners van de Beatrixstraat in Stadskanaal. Op hun postcode 9503KP is de ‘Buurt-Ton’ van 100.000 euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

 

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
–  27.272 euro (1 winnaar)
–  18.181 euro (1 winnaar)
–  9.090 euro (6 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten. Patrick (29) wint 9.090 euro en is overrompeld door het goede nieuws: “Dit is echt geweldig. We kunnen het heel goed gebruiken. De afgelopen tijd hebben we wat tegenslagen te verwerken gehad. Dankzij deze prijs kunnen we nu op vakantie naar een zonnige bestemming. Dat hebben we, vooral mijn vriendin, heel erg verdiend. We zijn er ongelofelijk blij mee!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.