Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Buurtton Postcodeloterij valt in Exloo

 

EXLOO – Bewoners van de Buinerweg in Exloo die meespelen in de Postcodeloterij hebben met elkaar 100.000 euro te verdelen. Zaterdag werd bekend dat de winnende postcode van de zogeheten ‘buurtton’ 7875-TC is. Die behoort toe aan 22 adressen van de langgerekte Buinerweg in Exloo. Groot feest dus in de straat.

Persoonlijk bericht

Het nieuws was zaterdagmiddag al bij een aantal bewoners bekend, anderen wisten nog van niets. Hoeveel de mensen krijgen hangt af van deelname aan de loterij en het aantal loten dat men heeft. Op de website van de Postcodeloterij staat dat de winnaars persoonlijk bericht ontvangen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.