Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Breehorn in de ban van Flying Doctors

VEENDAM – Op donderdagmiddag 19 april a.s. organiseert de VOVO in MFC de Breehorn aan het Boven Westerdiep in Veendam een PowerPoint presentatie over het werk van Ger Brakel bij de AMREF Flying Doctors bij de Masaibevolking in het zuiden van Kenia, tussen de giraffes, zebra’s en leeuwen. (zie foto).

Jannie Blaauw-Smit: “We gaan met mekaar genieten van een anderhalf uur durende voorstelling, met halverwege een pauze, over de Masaibevolking in Kenia om ze o.a. van goed drinkwater te voorzien. Ze spreken alleen hun eigen taal, er lopen leeuwen in het veld, we komen vast te zitten in de modder. Kortom, een spannende en interessante bijeenkomst, die de VOVO openstelt voor alle belangstellenden, ook voor niet leden dus. Het verschil zit er in dat je als niet lid een beetje meer entrée betaald dan als lid”.

De bijeenkomt begint om 14.15 uur, de zaal is om 13.45 uur geopend.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.