Direct naar de inhoud.

Drugsdealers gepakt in Pekela

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol – RTV1

PEKELA – Maandagmiddag 30 april zijn er in Oude Pekela enkele personen gearresteerd. De verdachten probeerden drugs te verkopen aan ‘undercover’ agenten van een special grensoverschrijdend politieteam. Dat meldde een woordvoerder van de politie maandagmiddag.

De agenten waren aan het surveilleren, toen ze drugs aangeboden kregen. De verdachten sloegen op de vlucht toen ze doorkregen wie de klanten waren. De agenten zetten hierop de achtervolging in.

Op de Winschoterweg in Oude Pekela vloog de auto van de drugsdealers uit de bocht waarna één persoon kon worden gearresteerd. Na een zoektocht kon ook de andere persoon worden aangehouden. Deze had al eerder het hazenpad gekozen. De twee zijn meegenomen voor verhoor.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal