Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inbrekers uit Knoal opgepakt na achtervolging

Archief foto: M. Dol – RTV1

BEILEN/STADSKANAAL – Twee inbrekers van 18 en 19 jaar uit Stadskanaal zijn vrijdag per toeval door de politie opgepakt in de buurt van Beilen. De twee vielen op door hun asociale rijgedrag. Dit meld RTV Drenthe.

De politie zag vrijdagnacht op de A28 ter hoogte van Beilen een auto met hoge snelheid andere auto’s van links en rechts inhalen. Toen de agenten de auto achter de auto met de 2 verdachten aan wilde gaan, crashte deze op de afrit. De inzittenden probeerden te voet te vluchten maar werden na een korte achtervolging door de politie in de kraag gevat.

Gestolen auto

De bestuurder bleek geen rijbewijs te hebben en de auto was bij een woninginbraak in Stadskanaal gestolen. De twee Knoalsters zitten vast op verdenking van het plegen van die inbraak, het stelen van de auto en het verlaten van de plaats van een ongeluk. De bestuurder wordt ook verdacht van rijden zonder rijbewijs

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.