Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vier dagen warm en zomers

Vroege ochtendnevel op 5 mei 2018 boven de Kielsterachterweg – (F: Bert Jan Brinkman)

WEERONLINE – Vijf mei was het al volop zonnig en met maxima van 17-23 graden relatief warm voor begin mei. Heerlijk zomers dus. De komende dagen is het net zo zonnig en bovendien nog een aantal graden warmer. Zondag 6 mei kan het in het zuidoosten 27 graden worden. In Noordoost Nederland (onze regio) zal het kwik stijgen tot 24 graden. Maandag en dinsdag kan het 27 graden worden in de Veenkoloniën en op de Hondsrug.

Vanaf woensdag

Ook woensdag is het in het binnenland nog volop zomers. Bij ons zullen er in de middag wolken binnendrijven. In de avond en nacht naar Hemelvaartsdag volgen onweersbuien en vanaf Hemelvaartsdag wordt het minder warm. Het weerbeeld blijft wel vrij zonnig met een temperatuur van 20 graden. De matige wind komt dan uit het Noordwesten.

Zonkracht

De zonkracht bereikt de komende dagen tussen 12:00 en 15:00 uur UV-index 6. Een onbeschermde huid kan al in 15-20 minuten verbranden! Goed insmeren dus.

Uitgebreide weerbericht op: www.weeronline.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.