Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veilige zwemzomer dankzij ZPC Bubble

VEENDAM – Op zaterdag 12 mei organiseerde ZPC Bubble in samenwerking met het zwembad en restaurant Tropiqua te Veendam, het super Bubble zwemfestijn voor kinderen t/m groep 8. Tijdens dit festijn leerden de kinderen van Lifeguard Renate Hemmes meer over stroming, vlaggen en veiligheid.

Veilige zwemzomer

Tevens werden de diverse zwemtechnieken, enkele zwemvaardigheidsonderdelen en pop duiken geoefend. Tijdens de pauze was er een demonstratie te zien over het werk van een Lifeguard en de 4 zwemslagen. Na de pauze volgde een estafette met luchtbedden en opblaasbare zwembanden. En men speelde het Flamingo ballen spel. Tot slot hadden de kinderen nog even de tijd om vrij te spelen met matten, een flexi Beam en ballonnen. Want plezier in het water is veiligheid voor later!

Alle deelnemers gingen met een certificaat, strandbal, kaartje voor het Super Bubble Zwemarrangement en diverse informatiemateriaal naar huis. De deelnemers kunnen tot 1 juli nog een keer gratis in het Tropiqua zwemmen en ze krijgen nog een bakje patat, snack, drinken en een ijsje. Zo kunnen ze het geleerde opnieuw oefenen. Iedereen kan terug kijken op een zeer geslaagde middag.

(ingezonden door Liesbeth en Renate van de organisatie SBZ)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.