Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zwembad Tropiqua tot nader bericht gesloten

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Onlangs is bekend gemaakt dat zwembaden met ingang van 11 mei 2020 hun deuren weer mogen openen onder specifieke voorwaarden. Deze voorwaarden worden op dit moment uitgewerkt door de zwembranche. De samenwerkende partijen in de zwembranche publiceerden een protocol om te gebruiken bij de heropening van de zwembaden.

Het team van Tropiqua Veendam zal dit protocol bestuderen en aan de hand daarvan beslissen hoe ze op een verantwoorde manier weer stapsgewijs hun dienstverlening kunnen opstarten. `We begrijpen dat er vragen zijn, die hebben wij ook. Zodra wij de antwoorden hebben, zullen wij u daar zo spoedig mogelijk over informeren` zo laat het zwembad weten.

(Peter Panneman)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.