Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendammer verdacht van betrokkenheid dood Nicky Verstappen

Jos B. – ( Foto: Politie.nl )

VEENDAM –  (Update) Jos B. (55) uit Veendam wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord twintig jaar geleden op de 11-jarige Nicky Verstappen. Dna van de man matcht met materiaal dat gevonden is op de kleding van de vermoorde jongen in 1998.

Spoorloos

De politie is nu op zoek naar de 55-jarige B., die sinds april 2018 als vermist is opgegeven door zijn familie. Sindsdien is de man spoorloos. De politie gaat ervan uit dat de man nog wel leeft. Hij is gespecialiseerd in bushcraft, een methode om te overleven in de natuur. Hij is voor het allerlaatst gezien in de Franse Vogezen en de politie denkt dat hij zich daar mogelijk schuilhoudt. Ten tijde van de moord woonde B. in de gemeente Simpelveld onder de rook van Heerlen.

Heeft U een tip over deze zaak? Neem hier contact op: Politie.nl

  • Update 26/8 : Jos B. is inmiddels aangehouden in Spanje.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Veendammer verdacht van betrokkenheid dood Nicky Verstappen

  1. Eindelijk een doorbraak na 20 jaar en wat een opluchting voor de familie van Nicky Verstappen. Hopelijk vinden ze deze persoon zo snel mogelijk. Wie weet wat hij nog meer heeft gedaan of nog zal doen. Hij is niet de eerste met een stoornis die ermee wegkomt of in zaken die vanwege gebrek aan bewijs geseponeerd zijn. Veel van dergelijke personen loop je dagelijks tegen het lijf, ze presenteren zich naar de buitenwereld immers als aardig, sociaal en behulpzaam. Misschien wordt het tijd dat mensen meer kennis opdoen over personen met een stoornis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.