Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Meer samenwerking in Zuid- en Oost-Drenthe

BORGER-ODOORN – Een sterke, innovatieve regio waar het goed wonen, werken en leven is. De gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Hardenberg en de provincie Drenthe zien samen kansrijke oplossingen om de regio versneld te versterken in de periode tot 2030. Samen dienen wij daarom een voorstel in voor een Regio Deal bij het Rijk.

Op 5 september presenteren de partijen het voorstel voor de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe. Tijdens een bijeenkomst in de EuroTerminal (bestuurskamer) te Coevorden wordt een toelichting gegeven door gedeputeerde Henk Jumelet (provincie Drenthe) en de aanwezige wethouders: Co Lambert (Aa en Hunze), Freek Buijtelaar (Borger-Odoorn), Jan Zwiers en Joop Brink (Coevorden), Bouke Arends (Emmen) en Jan Steenbergen (Hoogeveen).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.