Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Borgerswold wordt nog mooier

Borgerswold – Foto: B.J. Brinkman (RTV1)

VEENDAM – De gemeente Veendam wil het gebied Borgerswold nog verder laten doorontwikkelen als recreatiegebied. Daarbij passen vakantiehuisjes en uitbouw van de huidige recreatievoorzieningen. Met name de ondernemers in het recreatiegebied wordt het gemakkelijker gemaakt voorzieningen te treffen. dat schrijft het DvhN vandaag in haar krant.

Grote plannen

Vooral het noordelijk deel van Borgerswold moet zich de komende jaren verder doorontwikkelen als hét recreatiegebied van Veendam en omstreken. Hierbij passen vakantiebungalows, verdere uitbouw van recreatie- en sportvoorzieningen. Hierdoor kan het gebied een impuls krijgen, aldus de gemeente Veendam.

Ondernemers

Borgerswold is in de jaren 60 aangelegd en in de loop der jaren steeds groter gegroeid tot ongeveer 450 hectare waarvan veel waterplassen. Ondernemers zijn het eens met de plannen van de gemeente maar willen het liefstl rustig voorwaarts. Geen wilde plannen maar kleinschalig en gefaseerd uitbouwen is hun wens.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “Borgerswold wordt nog mooier

  1. Is een goed streven . Borgerswold is een prachtig gebied.

  2. Ik hoop dat ze de blauwalg onder controle krijgen dan hoeft er bij langdurig warm weer niet uitgeweken worden naar ’t nij Hemelriekje. Kijk ernaar uit!!

  3. Doe eerst maar iets aan de rondscheurende jongeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.