Direct naar de inhoud.

Urker Mans Formatie naar Onstwedde

  • door:
  • op:

ONSTWEDDE – Op zaterdag 29 september komt de Urker MANS formatie naar Onstwedde voor een concert in de Hervormde Kerk. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema ‘Op Reis’. Te denken valt aan titels als: ‘Is uw paspoort getekend en Coming home.’ Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek.

Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de Urker MANS formatie. Zowel in binnen- als in buitenland leggen ze vele kilometers af. De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel  en de piano zit Mark Brandwijk die begeleidt en een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen nog beter tot hun recht komen. Drie van de zangers bespelen, naast hun zang, een instrument. Een blokfluit, een altviool en een taragot passeren de revue. Een concert van de Urker MANS Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek. – Aanvang van het concert is 19.30 uur.

Toegang aan de Hervormde kerk Onstwedde: 17,50 euro. Leden PCOB/KBO/ANBO: 13,00 euro (alleen in voorverkoop)
reserveren kan ook via: www.martinmans.nl

voorverkoopadressen:

Huishoud & Cadeau Heije Wubs, Dorpsstraat 66, Onstwedde – The Read Shop, Oude Markt 1c, Stadskanaal – Hubo Hidding, Schoolstraat 9, Vlagtwedde.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal