Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Start werkzaamheden Lloydsplein Veendam

Lloydsplein (F: P. Panneman)

VEENDAM – Op maandag 24 september starten werkzaamheden aan het Lloydsplein in Veendam om de verkeersveiligheid van de rotonde te verbeteren. Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee gaat, in opdracht van de provincie Groningen en de gemeente Veendam, de rijbanen en het fietspad aanpakken. Om de werkzaamheden uit te voeren, wordt de rotonde een aantal keren ’s nachts afgesloten voor het verkeer. Overdag blijft de rotonde vanuit alle rijrichtingen bereikbaar.

Werkzaamheden

De werkzaamheden aan het Lloydsplein vinden plaats van 24 september tot en met 21 oktober 2018 (week 39 tot en met 42). In week 39 wordt er aan de fietspaden gewerkt. In week 40 en 41 worden de rijbanen aangepakt. In week 42 worden afrondende werkzaamheden in de bermen uitgevoerd. Als alle werkzaamheden aan het Lloydsplein klaar zijn, start de aannemer met werkzaamheden aan de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela.

Stremming

Het Lloydsplein is een belangrijke toegangsweg voor Veendam. De rotonde blijft daarom overdag vanuit alle richtingen bereikbaar. Wel geldt er een snelheidsbeperking. De rotonde wordt op de volgende data afgesloten voor auto’s en ander gemotoriseerd verkeer van 19.00 tot 6.00 uur:

 • Vrijdagavond 28 tot zaterdagochtend 29 september
 • Maandagavond 8 tot dinsdagochtend 9 oktober
 • Dinsdagavond 9 tot woensdagochtend 10 oktober
 • Woensdagavond 10 tot donderdagochtend 11 oktober
 • Donderdagavond 11 tot vrijdagochtend 12 oktober
 • Vrijdagavond 12 tot zaterdagochtend 13 oktober

Tijdens de afsluitingen geldt een omleidingsroute. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de rotonde. Hulpdiensten kunnen altijd passeren. Meer informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroute is hier te vinden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

2 Reacties op “Start werkzaamheden Lloydsplein Veendam

 1. De link werkt niet vanwege een tikfoutje. De juiste link is http://www.n366veilig.nl/

 2. Hoezo verbeteren veiligheid.
  Verkeersaanbod is niet overweldigend en heoveel aanrijdingen hebben zich de laatste 5 jaar op de rotonde
  voorgedaan ?
  Provincie en Veendan hebben kennelijk geld te over. ( andermans geld ! )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.