Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geen verhoging toeristenbelasting in Borger-Odoorn

Gemeentehuis B-O in Exloo

BORGER – ODOORN – De toeristenbelasting gaat in 2019 niet omhoog in de gemeente Borger-Odoorn. Het college wilde donderdagavond een debat over het al of niet verhogen van de belasting met vijf cent tot 1,20 euro per persoon per nacht. De gemeenteraad zag een verhoging echter niet zitten en wil eerst onderzoek doen naar de mogelijkheid van verschillende tarieven voor verschillende soorten van recreatie.

Kinderen

Ook wil de gemeenteraad kijken naar de mogelijkheid kids tot twaalf jaar vrij te stellen van toeristenbelasting. Volgens raadslid Erik Braam (CU) is dat gelijk een mooi middel om meer gezinnen met kleine kinderen vakantie te laten vieren in de mooie gemeente Borger-Odoorn.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.