Direct naar de inhoud.

Manning Dakbedekking hoofdsponsor Bruintje Beer Tocht

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De Bruintje Beer tocht heeft De firma Manning Dakbedekking uit Stadskanaal net als in 2018 ook in 2019 als hoofdsponsor aan zich kunnen verbinden. De firma Manning heeft door het succes van de afgelopen jaren, de goede organisatie, het jaarlijks stijgende deelnemers aantal en de mooie opbrengsten voor het goede doel dit doen besluiten om ook voor de editie van 2019 als hoofdsponsor op te treden aldus Jacqueline en Marcel Manning. De tocht zal traditioneel verreden gaan worden op de 1e zondag in de lente en dat is in 2019 op 24 maart.

Zuidoost Groningen

Het bestuur, Hans Ravensbergen en Wybe Pol, vinden het fantastisch dat het bedrijfsleven van Musselkanaal en omgeving de Bruintje Beer Tocht heeft omarmd. Door de inzet en bijdrage van deze sponsoren lukt het ons niet alleen onze tocht te organiseren maar ook onze doelstellingen te bereiken. Deze zijn enerzijds het fietsgebied Zuid Oost Groningen te promoten en anderzijds een goed doel uit de regio te ondersteunen.

Goede doel

Het goede doel voor 2019 zal net als in 2018 het bijeen fietsen van vakanties voor kinderen uit onze regio, die aan de andere kant van het geluk geboren zijn, in het kinderhotel de Burcht Wedde. Het afgelopen jaar hebben er door dit initiatief maar liefst ruim 40 kinderen (gezinnen) in de Burcht van een vakantie kunnen genieten. We kregen veel meer aanmeldingen voor vakanties dan het aantal dat we konden bieden vandaar dat we voor 2019 nogmaals voor dit doel hebben gekozen.

Routes

Ook dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe ontwikkelingen bij de Bruintje Beer Tocht aldus de organisatie van de Bruintje Beer Tocht. Zo zijn er 2 volledig nieuwe gepijlde routes uitgezet van 50 en 90km in het mooie Zuid Oost Groningen. Ook hebben wij in samenwerking met communicatiebureau Inprim onze website geheel vernieuwd. Tevens zullen vrijwilligers van SAM (Stichting Activiteiten Musselkanaal) helpen de editie van 2019 tot een succes te maken. Kjeld Nuis, Renate Groenewold en Cor van Leeuwen zijn ook voor de editie van 2019 weer als ambassadeurs aan onze tocht verbonden. We proberen er een nog mooier feest dan vorig jaar van te maken.

Acties 

Om zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen, zullen er diverse leuke en originele acties opgezet gaan worden. Deze worden veelal via facebook, onze website en in de regionale kranten vermeld en bekend gemaakt. Zo zal er binnenkort bijvoorbeeld een actie gehouden worden in samenwerking met niemand minder dan Tom Dumoulin.

Op zoek 

Het jaarlijks organiseren van de Bruintje Beer tocht vergt vele uren aan voorbereiding, we zijn er elke week diverse uren druk mee, maar we doen het voor het goede doel. We willen het motto: Samen sterk in de regio inhoud geven. Op deze wijze kunnen we nog meer voor elkaar  betekenen, dit  is ons doel en blijvende ambitie. Daarom zijn we nog wel op zoek naar organisatorische talenten die ons willen helpen met de organisatie. Zeker voor jongeren onder ons is dit een mooi leerproces en voor de oudere onder ons is het een mooie en zinvolle tijdsbesteding. Wie hiervoor interesse heeft kan een mailtje sturen naar: info@bruintjebeertocht.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal