Direct naar de inhoud.

Bruintje Beer fietst 40 vakanties bijeen

  • door:
  • op:

MUSSELKANAAL – Door het grote succes van de 4e editie van de Bruintje Beer Tocht 2019 kunnen er 40 kinderen uit onze regio genieten van een welverdiende vakantie.

Op de foto overhandigt Hans Ravensbergen namens de organisatie van de Bruintje Beer Tocht de cheque, die een waarde vertegenwoordigt van 40 vakanties, aan Stieneke Boekweg en Petra van Essen van Stichting Cosis en Gijsje Fennema van kinderhotel Burcht Wedde.  Stichting Cosis die in Groningen kwetsbare mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking helpt grip te krijgen op het leven zal uit de regio Zuid Oost Groningen kinderen die in aanmerking komen voor een welverdiende vakantie gaan selecteren. Volgens Stieneke en Petra zijn hier ruim voldoende aanmeldingen voor.

Gijsje gastvrouw bij het kinderhotel verheugt zich er al op deze kinderen uit de regio in het kinderhotel te mogen verwelkomen.  Als je hoort dat sommige kinderen bij het afscheid nemen een traantje weg moeten pinken uit dankbaarheid voor alles wat ze hebben gekregen en de toekomst weer wat rooskleuriger inzien doet je dat goed.

Het motto: ”Samen sportief voor de regio!”  heeft op deze wijze dit jaar weer een mooie invulling gekregen en sterkt de organisatie in de gedachte door te gaan om volgend jaar op 22 maart 2020 het eerste lustrum te organiseren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal