Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstpakket voor vrijwilligers Wildervankster Paardentram

VEENDAM – De 14 vrijwilligers van de stichting Eerste Wildervankster Paardentram en Videoclub ontvingen vrijdagavond allemaal een kerstpakket. Aanleiding hiervoor is om de vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten, voor hun inzet het afgelopen jaar.

Koesteren

Vrijwilligers moet je koesteren, aldus voorzitter Klaas Brouwer. Met medewerking van de plaatselijke Jumbo supermarkt werden de kerstpakketten met paardentram rondgebracht en uitgereikt door de Kerstman aan o.a. de oprichter en de oudste vrijwilliger Jaap de Weijs (83) en aan de jongste vrijwilliger de 19-jarige Henry Stevens.  – [Peter Panneman]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.