Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eremetaal winnaar Chris Kuiper gehuldigd.

VEENDAM – Medaillewinnaar Chris Kuiper is maandagmorgen door zijn werkgever en collega`s van Paramelt in Veendam gehuldigd voor zijn sportieve prestaties tijdens de Special Olympics World Games in Abu Dhabi.

Naast koffie met gebak ontving Chris een fraai boeket bloemen en mocht hij als eerste de taart aansnijden. Marco Kamstra sprak namens alle collega`s “Ontzettend trots te zijn”. Chris Kuiper behaalde tijdens de Special Olympics World Games in totaal 2 keer een gouden medaille en 2 keer een vierde plaats.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.