Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Edelmetaal voor zwemmers Special Olympics

Chris Kuiper – Consul-general Mr. Hans Sandee -Bart Hol – (Foto Marinus Hol)┬á

VEENDAM/DUBAI – Chris Kuiper en Bart Hol veroverden eremetaal op de Special Olympics World Games in Dubai. De zwemmers zijn actief bij vereniging ‘De Brug’ uit Veendam. Dat is een organisatie voor sport en beweging voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Chris Kuiper won goud op de 200 meter vrije slag en Bart hol won brons op de 1500 meter vrije slag, tijdens twee bloedstollende finales.

Felicitaties

De Consul-generaal van Nederland in de Verenigde Arabische Emiraten Mr. Hans Sandee was naar het Hamdan Sports Stadium in Dubai gekomen om de medailles om te hangen en Chris en Bart te feliciteren met de gewonnen medailles. Hij was trots op de zwemmers van Team-NL en de coaches en begeleiders. Op de Special Olympics World Games komen 7000 sporters uit meer dan 170 landen tegen elkaar uit.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Edelmetaal voor zwemmers Special Olympics

  1. Opnieuw een medaille. Goed gedaan Bart.
    oom Wim en tante Lyda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.