Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gratis training voor vrijwilligers over financiële problemen

Welstad Stadskanaal (Foto: Janneke Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – In Nederland heeft één op de vijf huishoudens financiële problemen. Er rust nog altijd een taboe op het hebben van schulden en dit leidt tot stress en schaamte. Als vrijwilliger kan het best lastig zijn om financiële problemen met iemand bespreekbaar te maken. Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Stadskanaal biedt vrijwilligers een gratis training aan. Meer kennis over financiële problemen en de hulp die er mogelijk is kan je helpen om mensen een stapje verder te helpen.

De training wordt gegeven op vrijdagochtend 24 mei 2019 van 9.30 – 12.30 uur bij Welstad, Gandhiplein 5 in Stadskanaal. Meer informatie en aanmelding via de website van Vitaal Vrijwilligerswerk (www.vitaalvrijwilligerswerk.nl)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.