Direct naar de inhoud.

Bibliotheek Stadskanaal komt met cursus smartphonefotografie

  • door:
  • op:
Foto: Bibliotheek Stadskanaal

STADSKANAAL – De bibliotheek in Stadskanaal start vanaf komende zaterdag met een cursus smartphonefotografie. In drie dagdelen worden de cursisten door fotograaf André Dümmer begeleid naar het maken van de perfecte foto met de mobiele telefoon. 

Veel mensen maken tegenwoordig alleen nog maar foto’s met hun mobiel. De camera van de meeste toestellen is daar ook goed genoeg voor. In de cursus geeft Dümmer aan waar je zoal op moet letten bij het maken van het perfecte plaatje. Zo gaat het onder ander over licht, compositie en standpunt. De leerlingen krijgen ook een huiswerkopdracht die in de volgende les wordt besproken.

Aan het einde van de driedelige cursus worden de foto’s geëxposeerd in de bibliotheek. De cursus vindt plaats op 2, 16 en 30 oktober en is elke keer van 10.30 uur tot 12 uur. Kijk voor meer informatie op de website van de bibliotheek.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal