Direct naar de inhoud.

Sinterklaashuis in de Bibliotheek Stadskanaal

  • door:
  • op:
F: RTV1

STADSKANAAL/RTV1 – Natuurlijk rijdt Sinterklaas dit jaar Stadskanaal niet voorbij want hij wil alle kinderen begroeten van groot tot klein van lief tot stout. Hoe gaat Sinterklaas met zijn Pieten dit op een veilige manier doen? Op een andere werkwijze dit jaar, want Sinterklaas heeft namelijk een geheime werkkamer in de Bibliotheek in Stadskanaal!

Heb je een mooie tekening gemaakt of wil je je verlanglijstje aan Sinterklaas geven? Dat kan! Doe je tekeningen en/of lijstje in de speciale Sinterklaasbrievenbus in de Bibliotheek. Dit kan iedere woensdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur of op zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

RTV1 zendt iedere zaterdag en zondag om 18.30 een speciale geheime uitzending uit vanuit de werkkamer van Sinterklaas. Hij bekijkt samen met zijn Pieten de mooiste tekeningen.
Maak daarom een mooie kleurplaat of een tekening en doe deze in de speciale brievenbus in de Bibliotheek van Stadskanaal en wie weet komt jouw tekening op televisie!

Zie hieronder de boodschap van Sinterklaas:-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal