Direct naar de inhoud.

Veel live-muziek bij RTV1 op Koningsdag

  • door:
  • op:

RTV1 – Zaterdag 26 april ook wel Koningsdag genoemd gaat RTV1 live radio maken vanuit de mobiele studio die we op het kruispunt van de Beneluxlaan en Hoofdstraat gaan plaatsen. Verschillende presentatoren van RTV1 komen op deze gezellige dag radio maken.

Rutger Breider, organisator van deze dag: ‘We hebben met veel verschillende mensen om de tafel gezeten om te kijken wat de goede plek zou zijn. Uiteindelijk zijn we op deze plek uitgekomen en daar zijn we uiteraard heel tevreden mee.

Radio en TV

De Beneluxlaan en de Hoofdstraat zijn tijdens Koningsdag toch echt wel de parels in Stadskanaal. Er zitten jaarlijks veel mensen op hun kleedje hun ‘oude’ spullen te verkopen. ‘Tijdens de live uitzendingen is de radio niet alleen te horen bij de locatiestudio, maar ook door de speakers door het hele centrum. Als u thuis zit te wachten totdat de korte bui is weggetrokken kunt u uw tv aanzetten en alsnog de sfeer in het centrum meekrijgen.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit.
Om 9.30 beginnen Rutger en Hielke met 1 op Zaterdag. Dit programma wordt om 12.00 opgevolgd door Peter’s Vrolijke Uurtje. Dit programma zal voor de gelegenheid twee uur duren ipv één uur. Van 14.00 tot 16.00 zijn Gea en Gertjan (1 op Vrijdag) te horen.

archieffoto RTV1

Live muziek

Naast de radio hebben we verschillende regionale artiesten weten te regelen die de gehele dag muziek komen maken. Af en toe zal er een nummer live op de radio te horen zijn. Kira Dekker, Kiki Egas, Aron Daze, Krzysztof Groen en vele anderen treden op. Tussen 9.30 en 16.00 komt er elk half uur een andere artiest/band spelen. Breider: ‘We zijn enorm blij dat al deze artiesten bij ons komen optreden. We hebben zeker niet de minste namen op papier staan, dus kom vooral gezellig langs tijdens uw rondje in Stadskanaal.’

Naast alle muziek is er ook catering aanwezig die voor eten en drinken zorgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-